پنجشنبه 9 فروردين 1403 شمسی /3/28/2024 3:32:10 PM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:55268
  • زمان انتشار:دوشنبه 10 بهمن 1401-8:28
  • کاربر:
نماینده مردم بروجرد در مجلس:

نماینده مردم شهرستان بروجرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعال کردن معادن فلزی گفت: در این راستا تاکنون جلسات مکرری برگزار شده و این مهم دریچه‌ای نو رو به دنیای معدن، صنعت و اشتغال خواهد بود و این در حالی است که این موضوع زمان‌بر اما آینده‌دار است.
فعال کردن معادن فلزی دریچه‌ای نو رو به دنیای معدن، صنعت و اشتغال است

به گزارش بیرونیت به نقل از دنیای معدن، نشستی با حضور معدن کاران اهالی و جمعی از مسئولان شهرستان بروجرد و روستاهای همجوار به منظور بررسی ظرفیت های معدنی این شهرستان برگزار شد.

<div >در این نشست با حضور رضا محتشمی پور معاون امور معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت صمت، عباس گودرزی نماینده شهرستان بروجرد در مجلس شورای اسلامی، ابراهیم مولابیگی مدیرکل اکتشاف وزارت صمت، بهمن جعفری مدیرکل صمت استان لرستان، حجت اله کریمی منفرد مدیر کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی لرستان و احمد فتاحی مدیر اکتشاف ایمیدرو مباحث و مشکلات بخش معدن این شهرستان بیان شد.

در همین زمینه نماینده مردم شهرستان بروجرد در مجلس شورای اسلامی به موضوع فعال کردن معادن فلزی اشاره کرد و گفت: این مهم دریچه ای نو رو به دنیای معدن، صنعت و اشتغال خواهد بود که بر همین اساس در این راستا تاکنون جلسات مکرری برگزار شده این در حالی بوده که این مهم زمان بر اما آینده دار است.

گودرزی با بیان اینکه ایمیدرو آمادگی دارد که به عنوان سرمایه گذار ورود پیدا کند، افزود: امید می رود این گونه نشست ها منجر به ارتقا سطح رضایت مندی مردم شود.

معاون امور معادن و فرآوری مواد معدنی وزارت صمت نیز با بیان این که هفت هزار معدن فعال و پنج هزار معدن غیرفعال در کشور وجود دارد گفت: محدوده های معدنی در کشور وجود دارد که سعی شده به ظرفیت معادن کشور اضافه شود و امسال ۲۳ هزار میلیارد تومان به معادن دولتی کشور اختصاص یافته است.

محتشمی پور خاطرنشان کرد: در ۱۰ ماهه امسال شرکت های زیادی در موضوعات در حوزه دانش بنیان فعالیت می کنند از تجهیزات اکتشافی شرکت هایی هستند که دوربین هایی را تولید می کند.

وی ادامه داد: تولید پهپاد جهت بهره برداری نیز برای اولین بار ساخت داخل تراکت معدنی و در فرآوری هم ۷۰ تا ۸۰ درصد مواد معدنی در کشور با تکنولوژی و تجهیزات ایرانی انجام می شود.

محتشمی پور خاطرنشان کرد: در حوزه تیتانیوم با تکنولوژی ایرانی، کارخانه فرآوری برای اولین بار در حال نصب است و تا نیمه سال آینده به نتیجه خواهد رسید.

همچنین حجت اله کریمی منفرد مدیرکل زمین شناسی و اکتشافات معدنی زاگرس (لرستان) در ارتباط با زمین شناسی منطقه و ظرفیت های معدنی و همچنین تهیه برگه پی جویی و اکتشاف یک پنجاه هزارم بروجرد توسط این اداره کل توضیحاتی ارائه کرد.

شایان ذکر است اعضای حاضر در این نشست از بخشی از ظرفیت های شهرستان بروجرد از جمله کارخانجات کاشی جم، فولاد پاسارگاد و اطلس زاگرس به عنوان سه مجموعه موفق و در حال توسعه بازدید کردند.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین