پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403 شمسی /5/16/2024 4:36:01 AM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:28714
  • زمان انتشار:شنبه 23 اسفند 1399-22:41
  • کاربر:
مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه:

هادی نباتی‌نژاد اظهار داشت: شرکت فولاد مبارکه از ابتدای راه‌اندازی، فعالیت‌های پژوهشی خود را آغاز کرده است. واحد تحقیق و توسعه با انجام بیش از ۱۲۰۰ پروژه تحقیقاتی رسالت خود در زمینه انجام تحقیقات کاربردی و مسئله‌محور را انجام داده و بهبودهای قابل‌توجهی را از جنس نوآوری تدریجی و تعالی عملیات به سرانجام رسانده است.
فرآیند ارتباط صنعت و دانشگاه در فولاد مبارکه شفاف است

به گزارش بیرونیت، وی افزود: این شرکت از سال ۱۳۹۶ با دریافت جایزه‌های EFQM و MAKE و ارزیابی‌های مختلف، با بازنگری سند راهبردی تحقیق و توسعه، به سمت رویکرد نوآوری باز و تجاری‌سازی فناوری حرکت کرده و با الهام از استراتژی‌های جدید شرکت در زمینه کسب دانش فنی و توسعه فناوری فولاد در کشور، قدم در مسیر نوآوری اساسی گذاشته؛ ضمن اینکه با تأسیس مرکز نوآوری و توسعه فناوری گروه فولاد مبارکه در حال برداشتن گام‌های مؤثرتری در این مسیر است.
مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: با توجه به توسعه پروژه‌های تحقیقاتی از حالت مسئله‌محور به ایده‌محور و آینده‌محور و افزایش نیازهای تحقیقاتی و دانش روز، توسعۀ اکوسیستم نوآوری شرکت، گسترش ارتباط با دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان و… را در دستور کار خود قرار دادیم و همکاری خود با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی را از طریق انعقاد قراردادهای بلندمدت باز (تفاهم‌نامه اعتبار انجام فعالیت‌های پژوهشی) توسعه بخشیدیم، به‌نحوی‌که هم‌اکنون با بیش از ۱۳۰ مرکز تحقیقاتی ارتباط و مراودات تحقیقاتی مستمر داریم.
وی با اشاره به مهم‌ترین دستاوردهای پژوهشی شرکت فولاد مبارکه و با بیان اینکه هر سال بالغ‌بر ۴۰ طرح تحقیقاتی موفق به بار می‌نشیند، تصریح کرد: تاکنون بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ پروژه تحقیقاتی کاربردی اجرا شده و با موفقیت خاتمه یافته است؛ ضمن اینکه شرکت تعداد ۱۱۴ طرح تحقیقاتی در دست انجام دارد و در تمامی این طرح‌ها به افزایش مستمر کیفیت پروژه‌های تحقیقاتی نیز توجه ویژه می‌شود.
نباتی‌نژاد تعداد پروژه‌های در دست اقدام با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در سال ۱۳۹۹ را مهم برشمرد و گفت: در حال حاضر ۱۱۴ پروژه داریم که از این تعداد ۲۳ پروژه در دانشگاه صنعتی اصفهان، ۲۲ پروژه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، ۱۲ پروژه در دانشگاه اصفهان، یک پروژه در دانشگاه صنعتی شریف، ۸ پروژه در دانشگاه تهران، ۱۷ پروژه در دانشگاه‌های آزاد و ۳۱ پروژه در سایر دانشگاه‌ها تعریف شده است.
اگر در یک قرارداد نام شخصی آورده می‌شود، نه از جایگاه شخص حقیقی، بلکه از منظر شخص حقوقی و نماینده آن دانشگاه اعلام می‌شود
مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: نکته قابل‌توجه اینکه قراردادهای مرتبط با تمام این پروژه‌ها با ماهیت حقوقی، با رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی و به نمایندگی ایشان منعقد شده و اگر در یک قرارداد نام شخصی آورده می‌شود، نه از جایگاه شخص حقیقی، بلکه از منظر شخص حقوقی و نماینده آن دانشگاه اعلام می‌شود. از همین رو به تأکید اشاره می‌گردد برخی شبهه‌های ایجادشده در هفته‌های گذشته با فرایند جاری و مستمر مدیریت تحقیق و توسعه و ارتباط صنعت و دانشگاه فولاد مبارکه همخوانی نداشته و ندارد.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین