پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403 شمسی /5/16/2024 4:46:06 AM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:28844
  • زمان انتشار:سه شنبه 17 فروردين 1400-13:51
  • کاربر:
ناصر تقی‌زاده تاکید کرد:

ناصر تقی‌ زاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اظهار داشت: معادن اکتشاف ‌نشده بسیاری خصوصاً در کویر مرکزی ایران وجود دارد و چادرملو با خرید تجهیزات پیشرفته، آمادگی این را دارد که به‌ صورت نامحدود در اکتشاف معادن سرمایه ‌گذاری کند.
چادرملو آماده سرمایه‌گذاری گسترده در زمینه اکتشاف در پهنه‌های جدید است

به گزارش بیرونیت، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملوگفت: معادن اکتشاف ‌نشده بسیاری خصوصاً در کویر مرکزی ایران وجود دارد و چادرملو با خرید تجهیزات پیشرفته، آمادگی این را دارد که به‌ صورت نامحدود در اکتشاف معادن سرمایه ‌گذاری کند.
ایران در بخش معدن دارای یک مزیت است و اکتشاف، آغازی برای این است که مواد اولیه محبوس در زمین آزاد شود و به مقدمه‌ای برای رونق و جهش تولید تبدیل شود.
در حال حاضر شرکت چادرملو ۱۰ دستگاه حفاری خریداری کرده‌ و اگر ۵۰ تا ۶۰ هزار کیلومتر مربع پهنه معدنی در اختیار این شرکت قرار داده شود، به‌ راحتی می‌توانیم در حوزه اکتشاف، دست به سرمایه ‌گذاری گسترده بزنیم.
الگوی سرمایه‌گذاری از طریق تشکیل تشکیل کنسرسیوم‌های معدنی
تقی‌زاده بیان کرد: به منظور رسیدن به اهداف صنعت فولاد کشور در افق ۱۴۰۴ باید ۶۰ میلیون تن به تولید سنگ‌ آهن اضافه شود. این امر نیازمند تمرکز بیشتر بر اکتشاف است و شرکت چادرملو در حال تجهیز خود برای انجام اکتشاف گسترده است. در کل، برای تأمین مواد اولیه به اکتشاف نیاز داریم و چادرملو تجهیزات و ماشین‌آلات موردنیاز را برای حفاری تا عمق بیش از سه هزار متر تأمین کرده است.
بوروکراسی اداری چالش بزرگ معدن ‌کاری
تقی زاده خاطرنشان ساخت: متاسفانه برخی پهنه‌ها بدون اکتشاف واگذار شده‌اند که در این رابطه باید در واگذاری پهنه‌ها تجدیدنظر صورت گیرد. پهنه‌های معدنی زیادی در کشور واگذار شده، بدون این‌که بر روی این پهنه‌ها عملیات خاصی صورت گیرد. مجوزهای اکتشاف و پروانه‌های بهره‌برداری متعددی در کشور، در حال خاک خوردن است و این امر به محبوس شدن معادن منجر شده است. دستور وزیر صمت برای آزادسازی معادن محبوس، نکته بسیار مثبتی است که می‌تواند آغازگر تحولی جدید یا حتی انقلابی در بخش معدن باشد.
مدیرعامل چادرملو ادامه داد: صرف داشتن یک کاغذ برای اکتشاف یا بهره‌برداری از معدن، حقی برای کسی ایجاد نمی‌کند و دارنده باید تخصص و سرمایه مورد نیاز در بخش معدن را داشته باشد. برای ایجاد تحول بزرگ در بخش معدن، باید بروکراسی اداری موجود رفع شود تا مجوزهای اکتشاف و پروانه‌های بهره‌برداری در اختیار شرکت‌هایی قرار گیرد که در این زمینه از تخصص و سرمایه لازم برخودارند.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین